Ny kirketjener ved Askov Kirke

Anna Marie Jensen er ny frivillig kirketjener ved Askov Kirke.

Anna Marie flyttede med sin mand til Askov 1. maj 2020 fra Jordrup, hvor de i en lang årrække har drevet et fritidslandbrug på 20 hektarer. Anna Marie er oprindeligt uddannet landmand, har grønt bevis og har arbejdet som landmand, indtil hun blev ringer, graver og kirketjener ved Jordrup Kirke, hvor hun var ansat i 12 år. Anna Marie er en energifyldt og stærk kvinde, der i sin tid insisterede på at grave gravene med håndkraft på Jordrup Kirkegård.

Fritidslandbruget i Jordrup samt kreaturbesætningen blev solgt i foråret 2020, men Anna Marie har stadig mange kræfter, og nu har hun sagt ja til, at hun sammen med Herdis Knudsen vil varetage kirketjenerfunktionen ved Askov Kirke.

Vi er glade for at kunne byde Anna Marie velkommen, og vi glæder os til at samarbejde med hende.

Askov Menighedsråd

Nyt Menighedsråd

På valgforsamlingsmødet tirsdag d.15.september 2020 blev følgende kandidater valgt til menighedsrådet:

Mike Simonsen Straarup

Henning Helle Knudsen

Anne-Marie Melvang

Betina Højgaard

Ulla Henningsen

Erling Glitrup

Beata Fabricius

Følgende kandidater blev valgt til stedfortrædere:

Inger Barsballe

Peter Søndergaard

Resultatet af valget er gældende, med mindre der senest 4 uger efter valgforsamlingen, dvs. senest tirsdag den 13. oktober 2020, indgives en anden kandidatliste. Er dette tilfældet, skal der afholdes et afstemningsvalg tirsdag den 17. november 2020.

På valgbestyrelsens vegne

Preben Simonsen